About

samenwerking van Style-N Vastgoedstying en Casa Vastgoedstyling. Styled2Move is een marketingconcept van bovenstaande bedrijven.

The beginning of…

Het begon allemaal op de opleiding vastgoedstyling. Na al het online contact waren we toe aan een wandeling met een coffee-to-go in het park. Daar ontstonden die middag al tal van leuke nieuwe ideeën. Wat als we dit doen of wat als we dat nu eens zo doen…. We kwamen al snel tot de conclusie: ” Als we het nu eens samen gaan doen?” Want de klik was er gelijk! En zo is Styled2Move ontstaan.

Beiden hebben we de ambitie om bij de verkoop van woningen deze nóg beter te presenteren. De wereld is aan het veranderen en zo ook die van het vastgoed. We winkelen anders en komen op een andere manier aan onze informatie. Alles draait immers om de beleving én presentatie. Dat is ook het geval bij de verkoop van je woning. Je duurste bezit verkoop je niet als een brood bij de bakker, maar je wilt er uithalen wat er in zit; Wij weten inmiddels dat daar veel meer potentie inzit! Wij geloven dat met onze hospitality and a personal touch jouw woning alle aandacht krijgt zodat een ander het gevoel heeft; “Hier ga ik gelukkig worden, hier wil ik zijn!”

Wie is Natascha?
Natascha heb ik inmiddels leren kennen als een goedlachse Brabantse die zeer geïnteresseerd is in de ander en altijd voor je klaar staat. Ze heeft een achtergrond in de hotellerie en de sales en heeft altijd al een interesse gehad in styling en interieur. In oktober 2020 heeft ze haar eigen bedrijf Style-N opgezet en is ze van haar passie haar beroep gaan maken. Nu kan ze niet wachten om ook voor jou een mooi marketingconcept neer te zetten waarbij jullie woning optimaal gepresenteerd gaat worden en de foto’s zo in een glossy tijdschrift geplaatst kunnen worden.

Wie is Anne-Marie?
Anne-Marie heb ik leren kennen als een gedreven en enthousiast persoon. Met haar jarenlange achtergrond in de zorg weet zij hoe ze met mensen om moet gaan. Met haar eigen bedrijf Casa Vastgoedstyling, waar ze sinds januari 2021 mee gestart is, laat zij nu haar andere droom werkelijkheid worden. Door haar drive voor ons nieuwe concept, staat ze te springen om de presentatie van jouw woning die in de verkoop gaat, op z’n allermooist in de markt te zetten.  Met de juiste styling en goede, opvallende foto’s zorgt zij voor een onderscheidend resultaat.

Natascha Mulder en Anne-Marie Vermetten zijn een samenwerking aangegaan omdat zij beiden hospitality en persoonlijke aandacht belangrijk vinden bij verkoop van een woning. In de regio Brabant zijn zij de grootste op gebied van zelf je woning verkopen. Professioneel en experts in de vastgoedbranche