Foundation

Foundation

De Foundation van Styled2Move is ontstaan als deel van ons concept. Wij willen graag dat iedereen een fijne en veilige leefomgeving heeft, waarin je prettig woont. Dat is helaas bij veel mensen niet zo. Bij mensen die leven onder en rondom de armoede grens komt vaak hun interieur niet op de 1e plaats. Maar juist bij deze mensen is het juist zo belangrijk dat er rust in hun woning is want dan ontstaat er ook rust in hun hoofd.

Met onze Foundation vragen we aan onze klanten om, de bruikbare, mooie meubels en accessoires die ze niet meer mee willen nemen naar hun nieuwe woning, te doneren aan onze Foundation. Hiermee gaan we een make-over realiseren bij deze gezinnen. Hier hebben we o.a. contact met De Sterkste Schakel over, een project van de Gemeente Waalwijk en de University van Tilburg, die ons helpt in contact te komen met gezinnen die deelnemen aan dit project. Ook doen we make-overs voor gezinnen die aangesloten zijn bij de Quiet. Dit is tevens een organisatie die zich inzet voor gezinnen die het financieel niet breed hebben.

Met jouw donatie kunnen we deze gezinnen weer blij maken en een volgende stap in hun leven laten zetten. De meubels en accessoires worden op een duurzame manier hergebruikt en je helpt mee aan een maatschappelijk belang. Hoe mooi is het als we elkaar zo kunnen helpen.

Mocht je nu wel enthousiast worden van de doelstelling van de Foundation, maar geen plannen hebben om te gaan verhuizen; Wij zijn ook heel blij met ambassadeurs voor onze Foundation. D.m.v. een geldelijke donatie zijn we in staat om te zorgen dat de make-overs extra mooi worden zodat we dan ook de mogelijkheid krijgen om de make-overs te voorzien van b.v. een nieuw kleurtje op de muur of nieuwe gordijnen voor de ramen.