Heleen! Personal Organizer

Thuiskomen in een omgeving die bij je past met ruimte om te leven…

Mijn talent voor opruimen, leert je de structuur die nodig is voor het creëren van gezelligheid en rust in iedere omgeving die voor jou belangrijk is. En zorgt ervoor dat je dus thuiskomt in een omgeving die bij je past met ruimte om te leven.

Het opruimen van je huis gaat niet altijd om het doorbreken van vast patronen en gewoonten. Soms alleen om het herkennen ervan en ze een plek geven in je dagelijkse structuur. Tijdens een verhuizing word je hiermee vaak geconfronteerd. Het is een moment van bezinning en een nieuw begin. Het vraagt veel van je maar kan je ook juist helpen met bij het maken van een nieuwe start.

Als organizer ben ik de stap tussen denken en doen. Ik kijk mee, zorg voor inzicht en overzicht. Dit doe ik door mijn mouwen op te stropen en samen aan de slag te gaan.

Samen kijken wat er wel en niet mee over gaat. Waar word jij gelukkig van in jouw nieuwe woning. Zijn er spullen die niet mee verhuizen? Dan neem ik die gelijk voor je mee! Zo creëer ik direct ruimte en rust.

In combinatie met Styled2Move kan dit een waardevolle aanvulling zijn tijdens de voorbereiding van uw verhuizing!