Personal Organizer Kristel

Personal Organizer Kristel

Styled2move wordt gedreven door 2 enthousiaste dames, dat sprak mij meteen aan! Ze doen hun werk met passie en plezier en daar sluit ik mij graag bij aan.

Thuis dient de plek te zijn waar je tot rust komt, waar je kan ontspannen en vooral genieten. Een opgeruimd en georganiseerd huis geeft niet alleen rust in je hoofd maar maakt je ook gelukkiger! Als Personal Organizer kan ik je adviseren, inspireren en motiveren om die plek voor jou te creëren. Een verhuizing geeft veel mensen stress en ik hoop jou te kunnen helpen om op een gestructureerde manier het overzicht te bewaren. Ik doe dit allemaal via online coaching zodat jij m.b.v. mijn tips en adviezen zelfstandig aan de slag kan gaan op het tijdstip dat het jou uitkomt. Ik ben flexibel in het maken van een afspraak dat kan ook in de avond.