Presentation

It’s all about presentation

Alles draait tegenwoordig om presentatie en zeker ook in de huizenmarkt. 

Bij verkoop van een woning is het belangrijk dat de woning zo goed mogelijk gepresenteerd wordt. Met vastgoedstyling maakt je echt het verschil. Wanneer de styling perfect is, krijg je ook de mooiste foto’s. Door dit prachtige totaalplaatje beslissen potentiële kopers of zij wel of geen bezichtiging inplannen. Jouw woning kan nog zo mooi zijn, maar als het interieur niet bevalt bij de potentiële kopers, swipen ze gelijk door naar de volgende woning. Van belang is dus dat de foto’s van jouw woning opvallen, indrukwekkend zijn en het WOW-gevoel opwekken. Je wilt dat dit mensen aanspreekt en waarna zij snel een bezichtiging gaan inplannen.

Als je een date hebt, dan trek je toch ook je beste outfit aan en doe je je lekkerste luchtje op?

Als je jouw auto gaat verkopen, dan was je hem toch ook, maak je hem schoon van binnen en beschadigde lak tip je aan?

Het is dus van cruciaal belang dat alle MARKETING-TOOLS voor de door jou te verkopen woning optimaal zijn! 
Want jouw woning is jouw duurste bezit en als je die in de markt wilt zetten dan moet die er op en top uitzien!

STYLING

80% van de mensen kan niet door het interieur van iemand anders heenkijken! Dat zijn veel mensen. We kennen allemaal wel de mensen op tv die in een programma op de vloer gaan liggen om te kijken of hun bed in een ruimte past. Het is dus heel erg belangrijk dat je de kopers een goede kijk op de ruimte en je woning meegeeft. Jouw smaak is vaak niet de smaak van een ander. Ons doel is om zoveel mogelijk kopers een beleving mee te geven zodat ze zich gelijk voor kunnen stellen:’ Hier wil ik wonen!’

PHOTOGRAPHY

Iedereen maakt tegenwoordig foto’s met z’n GSM en heel vaak niet onverdienstelijk! Maar vastgoed- en interieurfotografie is een hele andere manier van fotograferen. 2D en 3D beeld is vaak heel anders. Het is dus aan de stylist en fotograaf om daar goed mee om te gaan.

Waar wij ons in onderscheiden is dat we meer tijd vrijmaken om te stylen en te fotograferen. Daar komt nog bij kijken dat wij je hebben leren kennen en wij graag het verhaal van jouw woning vertellen door middel van de foto’s. Ook aan de manier van presentatie van de foto’s besteden we veel aandacht. Want tenslotte draait het om:

“It’s all about presentation!”

The personal touch makes the difference!